Fios evenement 28 mei 2022

Het evenement zal plaats vinden van 13.00 uur tot 16.00 uur rondom sportcentrum “het Tijenraan”. We hebben voor de kinderen een fantastisch entertainment gevonden in de vorm van Jos Tipker uit Vlagtwedde. Alle leden mogen vriendjes, vriendinnetjes, buren en familie meenemen.

Tijdens het evenement zal er een sponsorloop zijn, de leden laten zich sponsoren en mogen die dag zoveel mogelijk rondjes lopen voor het goede doel. Het door ons gekozen doel is: stichting roparun. Hieronder een  kleine uitleg waar het opgehaalde geld heen zal gaan.

Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Roparun steunt verschillende projecten, zoals bijvoorbeeld een dagje uit voor zieke kinderen of een vakantie voor mensen met kanker en hun familie. Maar het is meer dan dat, denk aan sportfaciliteiten op een oncologie-afdeling, workshops in een inloophuis, een aangename badkamer in een hospice.

We hopen iedereen te zien op zaterdag 28 mei voor een leuke en gezellige middag met z’n allen!!